Νέα Αριστερά - Οργάνωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου για τη συγκρότηση προσωρινού συντονιστικού οργάνου.

Νέα Αριστερά - Οργάνωση Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Η ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Νέας Αριστεράς» αποτέλεσε το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου. Το επόμενο βήμα όπως έχει ήδη ανακοινωθεί είναι η προετοιμασία του εδάφους για τη δημιουργία ενός πολιτικού κόμματος που θα είναι έτοιμο για τις επερχόμενες εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο του 2024.

Τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, και η ευθύνη μας ως νεοσύστατη οργάνωση της Αίγινας είναι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και απαιτήσεις των συμπολιτών μας για ουσιαστική αλλαγή συμμετέχοντας σε μία διαδικασία που έχει ως αφετηρία την κλιματική και κοινωνική δικαιοσύνη καθώς και την επανεκκίνηση της Δημοκρατίας, διαμορφώνοντας παράλληλα δυναμικά την ταυτότητα μας.

Έτσι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Νέας Αριστεράς» για οργάνωση και συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία προχωρήσαμε σε Γενική Συνέλευση την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 με θέμα «νέα κατάσταση νέα καθήκοντα» και στην ανάδειξη προσωρινού επταμελούς Συντονιστικού Οργάνου της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Αίγινας, αποτελούμενο από τις σ.και τους σ.

Αρσένη Λώρα
Γκούτου Ζέττα
Μπέση Ηλία
Ντελή Αντώνη
Πατσακιό Παναγιώτη
Τσουβαλάκη Αργύρη
Χατζίνα Ντίνα

Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε τον αναγκαίο χώρο για να πρωταγωνιστήσουν στο εγχείρημά μας αυτοί και αυτές που μέχρι χτες θεωρούσαν ότι η κεντρική πολιτική δεν τους αφορά, το επιστημονικό δυναμικό που ένιωθε ότι οι προτάσεις του έμεναν στα συρτάρια, τα κινήματα που δεν έβρισκαν διαύλους για να μετασχηματίσουν τα αιτήματά τους σε ένα σύγχρονο και ανοιχτό πολιτικό πρόγραμμα για το μέλλον της χώρας.

Για να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα παραπάνω χρειάζεται πολιτική από τα κάτω, δημοκρατική συμμετοχή και αυτο-οργάνωση.
Σε αυτήν την κατεύθυνση η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Αίγινας απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης σε όλους εσάς.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στη σελίδα μας στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης facebook


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png