Δελτίο Τύπου της κ. Σίλας Αλεξίου για την βλάβη του υποθαλάσσιου αγωγού και τη διακοπή υδροδότησης της Αίγινας.

Σίλα Αλεξίου. Δελτίο Τύπου.

Με την βλάβη που σημειώθηκε σήμερα στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης της Αίγινας και τη συνακόλουθη διακοπή της υδροδότησης του νησιού, αναδεικνύεται με τον πιο επώδυνο τρόπο η ανυπαρξία σχεδιασμού σε ότι αφορά την ασφαλή λειτουργία του αγωγού και τις απαιτούμενες εναλλακτικές λύσεις τροφοδοσίας σε ανάλογες περιπτώσεις. 

Ο κίνδυνος αυτός έχει επισημανθεί  στον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά επανειλημμένα από την αντιπολίτευση κατά την προηγούμενη τετραετία, αλλά φαίνεται πως ο ίδιος δεν συμμερίστηκε τις ανησυχίες. 

Να που τώρα -δυστυχώς για όλους μας- επαληθεύτηκαν. Η υδροδότηση του νησιού αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας και όχι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης.  Αν συνέβαινε το Πάσχα ή το καλοκαίρι αναλογίζεται ο κ. Δήμαρχος τις συνέπειες για τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας;

Επειδή όλοι ενδιαφερόμαστε εξίσου, ζητούμε την άμεση  σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούμε από την κατασκευάστρια εταιρεία και να βρούμε από κοινού –έστω και τώρα- λύση για το μέλλον. Οι γεωτρήσεις δεν επαρκούν!

Σίλα Αλεξίου

Επικεφαλής αντιπολίτευσης



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png