Η Οργάνωση Μελών Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. για τη γενική συνέλευση και τον προσυνεδριακό διάλογο.

Οργάνωση Μελών Αίγινας ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ.  Δελτίο Τύπου.
Τα μέλη και οι φίλοι της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αίγινας συμμετέχοντας σε μία εξαιρετική και μαζική Γενική Συνέλευση, Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024, ξεκίνησαν τον Προσυνεδριακό Διάλογο για το 4ο Συνέδριο του κόμματος (23-24-25 Φεβρουαρίου 2024).

Η μεστή εισηγητική ομιλία του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής κ. Κομηνέα Σοφίας και οι εύστοχες τοποθετήσεις του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής και Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά κ. Καβρουδάκη Ελένης συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης. Διεξήχθη ένας Προσυνεδριακός Διάλογος όπου καταγράφηκαν απόψεις, προτάσεις και ακούστηκαν εξαιρετικές ομιλίες - τοποθετήσεις. Αναδείχθηκαν οι θέσεις του κόμματος για μείζονα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα (μισθών και συντάξεων, ακρίβειας, υπερφορολόγησης, Δικαιοσύνης, Παιδείας, Εθνικού Συστήματος Υγείας, Μέσων Ενημέρωσης, εξωτερικής πολιτικής, ευρωεκλογών κ.α.) αλλά και ειδικότερα τοπικά θέματα της Αίγινας (συγκοινωνίας, υδροδότησης, Κ.Υ., τουρισμού, περιβάλλοντος, πολιτιστικής κληρονομιάς, γεωργίας, κτηνοτροφίας, αλιείας κ.α.).

Η Γενική Συνέλευση και ο Προσυνεδριακός Διάλογος της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αίγινας συνδυάστηκε με την κοπή πίτας. Τυχερή για το 2024 η εισηγήτρια κ. Κομηνέα Σοφία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png