Επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορέας στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας.

amvrosios-kipseli.jpg

2ο Γυμνάσιο Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Εμφανώς συγκινημένος ο Μητροπολίτης Κορέας κ. Αμβρόσιος διάβηκε την εξώπορτα του 2ου Γυμνασίου αναλογιζόμενος ότι στο χώρο αυτό είχε να περπατήσει εξήντα ολόκληρα χρόνια, καθώς στο σημείο αυτό ήταν ο κήπος και το φυτώριο του Δημοτικού Σχολείου Κυψέλης του οποίου υπήρξες μαθητής.

Ο Μητροπολίτης Κορέας επισκέφθηκε  το 2ο Γυμνάσιο και είχε μια γόνιμη συζήτηση με τους μαθητές  της Γ΄ Γυμνασίου. Ο κ. Αμβρόσιος αφού ενημέρωσε τους μαθητές για τη ζωή της  Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κορέας και τον πολιτισμό και τον τρόπο ζωής στην μακρινή αυτή χώρα, δέχθηκε πλήθος ερωτήσεων που αφορούσαν  τις επιλογές της ζωής του, στις σπουδές, τις δυσκολίες  της κορεατικής γλώσσας  και τα παιδικά  του χρόνια.

Κατόπιν ο Μητροπολίτης συνάντησε  τους καθηγητές στο γραφείο του σχολείου με τους οποίους είχε μια σύντομη γνωριμία και συζήτηση ενώ ευχήθηκε για  το έργο τους. Τον Μητροπολίτη Κορέας κ. Αμβρόσιο καλωσόρισε και παρουσίασε στα παιδιά ο Διευθυντής  του Σχολείου κ. Μπήτρος Γεώργιος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png