Τα αποτελέσματα των αναλύσεων για το νερό των γεωτρήσεων, ζητά με επιστολή της η κ. Σίλα Αλεξίου, από την Επόπτρια Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αίγινας.

Δελτίο Τύπου.

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων που έχουν διενεργηθεί –κατά δήλωση του δημάρχου Αίγινας κ.Γ.Ζορμπά- στο νερό των γεωτρήσεων που καταναλώνουν οι κάτοικοι του νησιού, ζητεί από την επόπτη Δημόσιας Υγείας του Δήμου, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης Σίλα Αλεξίου.

Αίγινα 6 Φεβρουαρίου 2024

Προς την Επόπτη Δημόσιας Υγείας Δήμου Αίγινας

Αγαπητή κυρία Χατζίνα

Ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς έχει επανειλημμένα δηλώσει πως ο Δήμος διενεργεί συνεχείς αναλύσεις, μικροβιολογικές και χημικές, στο νερό των γεωτρήσεων με το οποίο υδροδοτείται από τις 26 Ιανουαρίου 2024 το νησί λόγω της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης.

Επειδή οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού ανησυχούν σφόδρα, καθώς γνωρίζουν μόνο ότι το νερό δεν είναι πόσιμο, αλλά αγνοούν τον βαθμό καταλληλότητάς του για άλλες χρήσεις, ζητώ να ενημερωθώ για τα αποτελέσματα των εν λόγω αναλύσεων. Οι πολίτες της Αίγινας έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν την αλήθεια, καθώς η κατανάλωση του νερού αφορά με άμεσο τρόπο τη δημόσια υγεία.

Με εκτίμηση

Σίλα Αλεξίου, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Μπροστά για την Αίγινα»

 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png