Επιστολή της κ. Σίλας Αλεξίου στον κ. Νίκο Χαρδαλιά, για τη διενέργεια αναλύσεων του νερού, από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Μαζί Μπροστά για την Αίγινα. Δελτίο Τύπου.

Επιστολή για τη διενέργεια αναλύσεων στο νερό που τρέχει στις βρύσες σπιτιών και επιχειρήσεων της Αίγινας,  από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, απέστειλε στον Περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά η Σίλα Αλεξίου,  επικεφαλής της παράταξης Μαζί Μπροστά για την Αίγινα.

Αίγινα 16 Φεβρουαρίου 2024
Προς τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά
Κοινοποίηση: Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Γιάννη Βουτσινά


Αξιότιμε κ. Χαρδαλιά
Αναφορικά με τη διακοπή υδροδότησης της Αίγινας με νερό της ΕΥΔΑΠ λόγω της γνωστής βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης του νησιού, η οποία έχει ως συνέπεια την υδροδότηση με νερό αμφιβόλου ποιότητας, εκφράζοντας τις έντονες ανησυχίες των κατοίκων και των επαγγελματιών, σας ζητώ τη διενέργεια αναλύσεων από τις υπηρεσίες Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.
Γνωρίζοντας το ενδιαφέρον σας για την επίλυση του προβλήματος, αγνοώντας ωστόσο τον απαιτούμενο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης του αγωγού, επείγει να πληροφορηθούμε τον βαθμό καταλληλότητας του νερού για όλες τις χρήσεις , όπως ορίζεται στη σχετική υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 3525Β/25-6-23).
Ευελπιστώντας ότι θα ανταποκριθείτε άμεσα λόγω της κρισιμότητας του ζητήματος, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Σίλα Αλεξίου, δημοτική σύμβουλος –επικεφαλής της αντιπολίτευσης- του Δήμου Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png