Δελτίο Τύπου για την ανοιχτή εκδήλωση της «Νέας Αριστεράς» στην Αίγινα, με ομιλητή τον Νάσο Ηλιόπουλο.

Νέα Αριστερά - Οργάνωση Αίγινα. Δελτίο Τύπου.
Με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Υφυπουργό και νυν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της «Νέας Αριστεράς» Νάσο Ηλιόπουλο πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου εκδήλωση της οργάνωσης «Νέα Αριστερά Αίγινας», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιστορικού & Λαογραφικού Μουσείου Δήμου Αίγινας, με θέμα την πολιτική κατάσταση και το μέλλον της Αριστεράς.
Προλόγισαν την εκδήλωση, εκ μέρους του προσωρινού συντονιστικού της οργάνωσης, ο Παναγιώτης Πατσακιός, η Ντίνα Χατζίνα και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Ντελής.

Στη συνέχεια ο Νάσος Ηλιόπουλος μίλησε για τις ανάγκες που οδήγησαν στη δημιουργία του νέου εγχειρήματος, λέγοντας ότι «πρόκειται μια καινούργια πολιτική δύναμη που επιδιώκει να απαντήσει με τον πλέον προοδευτικό τρόπο στα σύγχρονα προβλήματα των πολιτών».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: ο πρώην βουλευτής Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Λογοθέτης καθώς και ο πρώην αυτοδιοίκητός Νίκος Αλεξίου. Σύντομος χαιρετισμός διαβάστηκε εκ μέρους του πρώην δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής του συνδυασμού "Αλλαγή πορείας για την Αίγινα" Παντελή Μεθενίτη. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Δήμου Αίγινας Σταμάτης Κατσώρχης έδωσε επίσης το παρών μαζί με δεκάδες μέλη και φίλους της οργάνωσης «Νέα Αριστερά Αίγινας». Την εκδήλωση κάλυψε δημοσιογράφος της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Aegina Portal την οποία η οργάνωση ευχαριστεί θερμά.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις των παρευρισκομένων στις οποίες απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος κλείνοντας την εκδήλωση



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png