Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. Αίγινας. "Καμία επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια και το Δήμο για το μολυσμένο νερό, (που από διαρροές της Περιφέρειας) μάθαμε ότι τρέχει στις βρύσες μας."

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.  Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Καμία επίσημη ενημέρωση από την Περιφέρεια και το Δήμο για το μολυσμένο νερό, (που από διαρροές της Περιφέρειας) μάθαμε ότι τρέχει στις βρύσες μας. Το νερό είναι ακατάλληλο για οποιαδήποτε  ανθρώπινη χρήση.

Καμία ενημέρωση για την  προστασία της υγείας μας , η όποια επί 50 ημέρες εκτίθεται σε κίνδυνο   με τη ανοχή αποκλειστικά του κ. Δημάρχου. Τα μικροβιολογικά ευρήματα (κατά την ανεπίσημη υπόδειξη στο Δήμο από την Περιφέρεια) δε γνωστοποιήθηκαν ποτέ στο λαό της Αίγινας.(ειδικά για τα κοινοτικά διαμερίσματα Αίγινας (πόλη) , Κυψέλης, Πέρδικας.  

Και το σοβαρότερο, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη και μέριμνα για μελλοντική βλάβη ή  δολιοφθορά  στον αγωγό και μάλιστα όταν ο Δήμος θα είναι ο κύριος υπεύθυνος του αγωγού  στο εγγύς μέλλον.

Απαιτούμε άμεση ενημέρωση επίσημα από την Περιφέρεια και τον Δήμο. Απαιτούμε καθαρό νερό για όλους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png