Δελτίο Τύπου Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αίγινας για τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες.

Δελτίο Τύπου.

Ολοκληρώθηκαν πανελλαδικά οι εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες ανάδειξης των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών καθώς και των νέων Συντονιστικών Επιτροπών των τοπικών Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024, η εκλεγμένη 7/μελής Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Αίγινας συγκρότησε τις νέες ομάδες δουλειάς και οι οποίες σκοπό έχουν να αναδείξουν ζητήματα οικονομικής ανάπτυξης, περιβαλλοντικής προστασίας, διατήρησης και προώθησης πολιτισμού και παράδοσης, υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης, υποδομών, κοινωνικής πρόνοιας, τουρισμού για την ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Στόχος είναι η συνεισφορά στη βελτίωση των συνθηκών ζωής στο νησί μας.

Ευχαριστούμε θερμά το απερχόμενο Συντονιστικό για τη δύσκολη δουλειά της ανασυγκρότησης και υποσχόμαστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον πολίτη, στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά του λειτουργώντας πάντα με βάση τις αρχές της συλλογικότητας, της ισότητας και της δημοκρατίας.  

Το Συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Αίγινας


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png