Ευχαριστήριο από το Σύλλογο Φίλων Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας, για τις δύο ξεναγήσεις που οργάνωσε, την Κυριακή 17 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Σύλλογος Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας. Δελτίο Τύπου.

Ο Σύλλογος Φίλων του Ιστορικού και Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας ευχαριστεί τους δεκάδες επισκέπτες που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν στις δύο ξεναγήσεις που οργάνωσε, την Κυριακή 17 και την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024.

Οι ξεναγήσεις οργανώθηκαν με σκοπό οι πολυάριθμοι επισκέπτες των δύο τριημέρων να γνωρίσουν το Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρώτη ξενάγηση οι επισκέπτες έφθασαν τους 40 ενώ τη δεύτερη Κυριακή πλησίασαν τους 100.

Ο Σύλλογος επίσης ευχαριστεί το Δήμαρχο Αίγινας και τις υπηρεσίες του Δήμου που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο προφορικό αίτημα του για καθαρισμό και ευπρεπισμό των χώρων του Μουσείου, τόσο της αυλής όσο και των εσωτερικών χώρων.

Τέλος ευχαριστίες προς την κ. Ντίνα Χατζίνα για τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα της ξενάγησης της 17/3/24.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png