Εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους επαγγελματίες και τους εργαζομένους, στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης στην Αίγινα, από το LaLiBay Resort & Spa σε συνεργασία με το BCA College.

lalibay-bca.jpg
Μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία, για την επιμόρφωση των εργαζομένων και των επαγγελματιών, που απασχολούνται στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης στην Αίγινα, θα υλοποιήσει το LaLiBay Resort & Spa, σε συνεργασία με το BCA College.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, με τρεις θεματικές ενότητες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2024, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου. 

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όλα τα θα έξοδα είναι καλυμμένα από το LaLiBay Resort & Spa. Δηλώσεις συμμετοχής, μέχρι τις 19 Απριλίου 2024.

Το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, παρέχει όλες τις λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του σεμιναρίου:

Οι συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες στον χώρο του τουρισμού και ο διεθνής ανταγωνισμός από την παγκόσμια τουριστική αγορά καθιστούν αναγκαία τη διαρκή εκπαίδευση όλων των επαγγελματιών του κλάδου. 

Το LaLiBay Resort & Spa, στην προσπάθειά του για συνεχή επιμόρφωση, σας προσκαλεί με χαρά στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει σε συνεργασία με το BCA College. 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και εργαζoμένους του κλάδου του τουρισμού και της εστίασης του νησιού μας και θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Πουνέντες (εντός του ξενοδοχείου), με όλα τα έξοδα να είναι καλυμμένα από το LaLiBay Resort & Spa. 

Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν από 3 διαφορετικούς και εξειδικευμένους καθηγητές του BCA College είναι οι εξής:

  • Εξυπηρέτηση & Service 
  • Διαχείριση Παραπόνων
  • Επαγγελματική Οινολογία (Sommelier) 

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και 19 Απριλίου, αναφέροντας στο θέμα/subject του email τη λέξη Σεμινάριο, καθώς επίσης και στο κυρίως email το ονοματεπώνυμό σας και τηλέφωνο επικοινωνίας. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Ώρα προσέλευσης: 9:00 – 9:15

Διάρκεια σεμιναρίου: 9:15 – 17:00, με ενδιάμεσα διαλείμματα 

Με την ευγενική χορηγία του LaLiBay Resort & Spa 

Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png