Εβδομάδα Μαθημάτων Ιστιοπλοΐας. Σχολή Ιστιοπλοΐας Αιγαίου, στη Αίγινα, από την Aegean Sailing School.

DSC02637-3.jpg

Aegean Sailing School. Δελτίο Τύπου.
Θέλετε να επωφεληθείτε μετά το τριήμερο του Πάσχα να συνεχίσετε να γιορτάζετε το στη θάλασσα;  Αυτή είναι η ευκαιρία σας!
Για τους  κατοίκους της Αίγινας, θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να μάθετε ιστιοπλοΐα σε πολύ μειωμένη τιμή των 350 € ανά άτομο αντί για 1150 €.  Θα θέλαμε να δώσουμε πίσω στην κοινότητά μας και να κάνουμε μερικά από τα όνειρά σας πραγματικότητα!   Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικα σε ιστιοπλοϊκό γιοτ για μια πρώτη εμπειρία (ή πιο προχωρημένη).

Από την Κυριακή 5 Μαΐου 17:00 έως την Παρασκευή 10 Μαΐου 17:00, μπορείτε να επιβιβαστείτε με έναν από τους εκπαιδευτές μας και να κάνετε κρουαζιέρα στον Σαρωνικό Κόλπο. Οι μόνες απαιτήσεις: είσαι από την Αίγινα και μένεις ακόμα εδώ! Εάν ενδιαφέρεστε, καλέστε μας (+30 22970 25852), στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή περάστε από το γραφείο μας (Μάρτυρος Λεοντίου 15), πίσω από την Παναγίτσα. 
Ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα! 

Η ομάδα της Aegean Sailing School & Portokali.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png