"Δυσλειτουργικές συμπεριφορές παιδιών στο σπίτι και στο σχολείο". Από τον Κύκλο Ομιλιών Γονεϊκής Επιμόρφωσης.

Μία ακόμη σημαντική διάλεξη παρουσιάστηκε το απόγευμα της Κυριακής από τον Κύκλο Ομιλιών Γονεϊκής Επιμόρφωσης, με τίτλο "Δυσλειτουργικές συμπεριφορές παιδιών στο σπίτι και στο σχολείο" και εισηγητή τον κύριο Λάμπρο Λάσδα, σχολικό σύμβουλο, Ψυχολόγο - Ψυχοθεραπευτή. Στην κατάμεστη από γονείς αίθουσα του Κέντρου Νεότητας στο κέντρο της Αίγινας, η προτελευταία διάλεξη του φετινού κύκλου, έτυχε και αυτή σημαντικής αποδοχής από τους γονείς, καθώς ο κύριος Λάμπρος Λάσδας, παρουσίασε με κατανοητό τρόπο και απλά παραδείγματα τις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα παιδιά στη σχολική ζωή ή ακόμη και στο σπίτι.


Την εισήγηση του κυρίου Λάμπρου Λάσδα, προλόγισε ο αρχιμανδρίτης, πατέρας Αμφιλόχιος Γελαδάκης. Να σημειώσουμε ότι η τελευταία για φέτος συνάντηση του Κύκλου Ομιλιών Γονεϊκής Επιμόρφωσης, θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου. Διοργανωτής φορέας του Κύκλου είναι η Αρχιερατική Επιτροπεία Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png