Ομιλία για τον Μητροπολίτη Παντελεήμονα Φωστίνη και το Γέροντα Ἱερώνυμο Ἀποστολίδη.

Μία ολοκληρωμένη καταγραφή για την ίδρυση και τη λειτουργία του νοσοκομείου από τον μητροπολίτη Παντελεήμονα Φωστίνη, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ από το Σύλλογο Φίλων της Ορθοδόξου Ιεραποστολής της Εκκλησίας της Κορέας. Η εκδήλωση έγινε στο προαύλιο του νοσοκομείου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη μετακομιδή των λειψάνων του Αγίου Διονυσίου. Η κυρία Μιχαλοπούλου Νομική, παρουσίασε την κοινωνική κατάσταση που επικρατούσε στο νησί την εποχή της ίδρυσης του και τους λόγους που οδήγησαν τον Παντελεήμονα Φωστίνη σε αυτή την απόφαση.


Ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης για τον γέροντα Ιερώνυμο που προλόγισε ο κύριος Σώζων Βελιώτης, ενώ ακολούθησε μία εξαιρετική εισήγηση για τη ζωή και το έργο του στην Αίγινα από την κυρία Μαρία Κουνάδη. Η παρουσίαση περιελάμβανε ακόμη και σύντομο ηχητικό αρχείο με συζήτηση του γέροντα Ιερώνυμου με έναν πιστό που τον είχε επισκεφθεί. Την εκδήλωση προλόγισε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png