Με κάθε λαμπρότητα και μεγάλη προσέλευση πιστών από όλη την Ελλάδα ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου.

Με κάθε λαμπρότητα και μεγάλη προσέλευση πιστών από όλη την Ελλάδα, ξεκίνησε στις 6:30 μ.μ. ο πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Είχε η προηγηθεί η κάθοδος της τιμίας κάρας του αγίου με λατρευτική πομπή από τη μονή της Αγίας Τριάδας. Η προσέλευση των πιστών ήταν συνεχής από νωρίς το μεσημέρι και κουφώθηκε κατά τη διάρκεια του εσπερινού.

Η ολονύκτια αγρυπνία προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου ξεκίνησε στις 10 το βράδυ και θα διαρκέσει μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ μετά τη θεία λειτουργία, η εικόνα, η τίμια κάρα και τα ιερά λείψανα του Αγίου Νεκταρίου θα μεταφερθούν στο κέντρο της Αίγινας όπου και θα ξεκινήσει η λατρευτική πομπή από την περιοχή του Δημοτικού Σταδίου. Η λατρευτική πομπή αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. και δια μέσου των κεντρικών οδών του νησιού θα φτάσει στο Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας όπου η εικόνα και η τίμια κάρα του Αγίου Νεκταρίου θα παραμείνουν για προσκύνημα από τους πιστούς.