Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα διαρκέσει το παζάρι από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας ενός νέου παιδιού.

Ξεκίνησε την Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για το παζάρι ειδών ένδυσης και υπόδησης που διοργανώνει το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου. Το παζάρι γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας (παλαιό Οικοτροφείο) το οποίο βρίσκεται δίπλα στη Μητρόπολη. Στο παζάρι ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καλομεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια για όλες τις ηλικίες και τα μεγέθη. Η επιλογή που έχει γίνει είναι πολύ προσεκτική και τα περισσότερα από αυτά είναι σαν καινούργια.

Πολύ σημαντικός είναι και ο σκοπός του παζαριού, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας ενός νέου παιδιού. Η όλη προσπάθεια βασίζεται στην εθελοντική προσφορά. Το παζάρι θα διαρκέσει από Τετάρτη 20 έως Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Η αίθουσα θα παραμένει ανοικτή από τις 10.00 - 2.00 & 5.00 - 7.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png