Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου θα διαρκέσει το παζάρι από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας ενός νέου παιδιού.

Ξεκίνησε την Τετάρτη και θα διαρκέσει μέχρι και το απόγευμα του Σαββάτου. Πρόκειται για το παζάρι ειδών ένδυσης και υπόδησης που διοργανώνει το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου. Το παζάρι γίνεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας (παλαιό Οικοτροφείο) το οποίο βρίσκεται δίπλα στη Μητρόπολη. Στο παζάρι ο επισκέπτης μπορεί να αγοράσει, σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, καλομεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια για όλες τις ηλικίες και τα μεγέθη. Η επιλογή που έχει γίνει είναι πολύ προσεκτική και τα περισσότερα από αυτά είναι σαν καινούργια.

Πολύ σημαντικός είναι και ο σκοπός του παζαριού, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας ενός νέου παιδιού. Η όλη προσπάθεια βασίζεται στην εθελοντική προσφορά. Το παζάρι θα διαρκέσει από Τετάρτη 20 έως Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Η αίθουσα θα παραμένει ανοικτή από τις 10.00 - 2.00 & 5.00 - 7.00.