"Δρομείς Αφαίας", μία διαφορετική έκθεση από την Φωτογραφική Ομάδα του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας.

"Δρομείς Αφαίας" είναι το τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας, τα εγκαίνια της οποίας έγιναν χθες το απόγευμα στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου. Τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας παρουσιάζουν στις εικόνες που εκθέτουν, τον τρόπο που αποτύπωσαν τον δρομικό αγώνα "2ο κύπελλο Αφαίας", που είχε διοργανώσει πέρυσι ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας.

Στην έκθεση παρουσιάζονται συνολικά 57φωτογραφίες από τους: Ηλία Κοκκινέλη, Νίκο Μούρτζη, Ασπασία Λεούση, Renardo Mico, Γιώργο Μαλτέζο, Τζένυ Σκριβάνου και Κωνσταντίνο Βατικιώτη, σε ένα θέμα που λειτούργησε ως πρόκληση για τα μέλη της ομάδας και απέδωσε θαυμάσια αποτελέσματα. Στη διοργάνωση της έκθεσης συμμετέχει και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας, που αύριο Κυριακή θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο της έκθεσης στις 7 το απόγευμα.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 28 Ιανουαρίου και λειτουργεί από τις 10.00-14.00 το πρωί έως τις 17.00-20.30 το απόγευμα. Η επιμέλεια της έκθεσης έγινε από τον Άρη Παύλο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png