Αγωνία από κατοίκους σε περιοχή της Κυψέλης για την κατολίσθηση βράχων.

Ένα νέο θέμα απασχολεί τους κατοίκους στην περιοχή της Κυψέλης και πιο συγκεκριμένα μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία του χωριού, στην περιοχή που βρίσκεται η ταβέρνα "Κόκορας". Το σημείο από την κάτω πλευρά του δρόμου φαίνεται ότι μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα σταθερότητας, καθώς μαλακοί βράχοι από πασπάρα αποσχίζονται με αποτέλεσμα ενδεχομένως να κινδυνεύει ο δρόμος. Στο σημείο έχουν τοποθετηθεί κώνοι, όμως κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν την ανάγκη έργων αντιστήριξης.

Από το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟ κύριος Νίκος Σιμερδάνης λίγες ημέρες πριν, κατέθεσε σχετική αίτηση στο Δήμο Αίγινας ζητώντας όχι μόνο να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, αλλά να ελεγχθεί και ένας σωλήνας βρίσκεται στην άκρη του σημείου όπου έχει παρατηρηθεί πτώση των βράχων.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Δήμος Αίγινας έχει πάρει ανάλογες προφυλάξεις κατά μήκος του οδοστρώματος, στον παραλιακό δρόμο, στην περιοχή της Καβουρόπετρας όπου έχουν παρουσιαστεί σημαντικές σπηλαιώσεις στο υπέδαφος, από την πλευρά του δρόμου που βρίσκεται προς την θάλασσα. Για τα δύο ζητήματα θα υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες.