Γιορτή λήξης Κατηχητικών Σχολείων Αίγινας 2014.

Δελτίο Τύπου.
Το Σάββατο 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας Αίγινας η εορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων της νήσου, παρόντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας. Τα παιδιά παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο βυζαντινούς ύμνους, τραγούδια και ποιήματα περνώντας με ενάργεια σ’ όλους το πραγματικό μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι κληρικοί της νήσου, ο δήμαρχος Αιγίνης κ. Θεοδόσιος Σακκιώτης, και οι γονείς των παιδιών.

Στο τέλος της εορτής μετά τον σύντομο χαιρετισμό του κ. Σακκιώτη, ο Σεβασμιώτατος, μας απηύθηνε πατρικό λόγο αγάπης αναφερόμενος στο πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην ζωή του ανθρώπου η καλωσύνη. Εν συνεχεία ευχαρίστησε όλους όσους κοπιάσαν και φέτος στο έργο της κατηχήσεως της νεότητος, προτρέποντας τους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, και τέλος κάλεσε τα παιδιά να έρθουν και στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, που θα λειτουργήσουν και φέτος κατά τον μήνα Ιούλιο.

Η εορτή έληξε με τα παιδιά να ψάλλουν τη φήμη του Σεβασμιωτάτου, ο οποίος έδωκε σε όλους, ως ενθύμιο, ένα μικρό προσευχητάριο. Στο προαύλιο του Κέντρου εδόθη μικρό κέρασμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png