Παζάρι ρούχων και υποδημάτων από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας Αγίου Νικολάου.

Θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 28 Μαρτίου. Πρόκειται για το ανονιχτιάξικο παζάρι που διοργανώνει το Φιλόπτωχο Ταμείο της Ενορίας του Αγίου Νικολάου και πραγματοποιείται στην αίθουσα εκδηλώσεων τυ Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, που βρίσκεται δίπλα στο Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας. Σε αυτό οι επισκέπτες μπορούν να βρουν καλομεταχειρισμένα ρούχα και υποδήματα σε πολύ καλές τιμές.

Πρόκειται για μία εθελοντική πρωτοβουλία, ενώ η  επιλογή των ειδών που πρατουσιάζονται προς πώληση είναι ιδιαίτερα προσεκτική. Πολύ σημαντικός είναι και ο σκοπός του παζαριού, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας ενός νέου παιδιού. Μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο: 10.00 - 1.00 & 5.00 - 7.00 και Τετάρτη - Παρασκευή: 10.00 - 1.00. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: Τηλ: 6974 646573 - 6999 618567.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png