Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορέας και Έξαρχος Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιος σε εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας.

Μία ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, απόγευμα  Δευτέρας στο προαύλιο του ενοριακού ναού του Αγίου Θωμά στο Λιβάδι, και συγκέντρωσε πλήθος πιστών από όλη την Αίγινα. Την εκδήλωση προλόγισε ο εφημέριος του ναού πατέρας Κωνσταντίνος Σελλάς και εκ μέρους του διοργανωτή συλλόγου ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας.

Το όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από τμήματα του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κυψέλης και του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού, με υπεύθυνες διδασκαλίας τις κυρίες Λαζάρου και Χαρτοφύλακα αντίστοιχα. Την παρουσίαση των χορευτικών έκανε η κυρία Μαίρη Κουνάδη.

Μετά το τέλος των παραδοσιακών χορών, ακολούθησε ομιλία από τον κ. Αμβρόσιο Ζωγράφο στην αρχή της οποίας μετέφερε τις ευχές και την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, ενώ κατέθεσε τη συγκίνηση και τη χαρά που νιώθει κάθε φορά που βρίσκεται στην Αίγινα και μπορεί να είναι βλέπει αγαπητά και σεβαστά πρόσωπα. Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή ταινίας από τη δράση της Ι.Μ. Κορέας.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες και πλήθος πιστών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png