Η λατρευτική πομπή της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου στην παραλία της Αίγινας.

Μέσα σε κλίμα πανηγυρικό πραγματοποιήθηκε το διήμερο πρόγραμμα για τον εορτασμό των Εισοδίων της Θεοτόκου, που τιμά σήμερα η εκκλησία μας, στον ενοριακό ναό της "Παναγίτσας" στην παραλία της Αίγινας. Χθες πραγματοποιήθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός και η αρτοκλασία, με τη συμμετοχή εκατοντάδων πιστών από όλη την Αίγινα. Σήμερα το πρωί μετά τη Θεία Λειτουργία, ο εορτασμός κορυφώθηκε με τη λιτάνευση της εικόνας των Εισοδίων της Θεοτόκου, στην παραλία και σε άλλα σημεία του κέντρου.

Στη λατρευτική πομπή συμμετείχε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας - ΜΟΥΣΑ, όπως επίσης οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Κατά τη διάρκεια της λιτανείας τελέσθηκε δέηση στο Δημαρχείο. Τη λατρευτική πομπή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Βαγγέλης Δέδες, Κώστας Γεννίτσαρης και Αντώνης Μούρτζης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Λευτέρης Πάλλης και πλήθος κόσμου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png