Η λιτάνευση της εικόνας και των τιμίων λειψάνων του Αγίου Διονυσίου στην Αίγινα.

Με τη λιτάνευση της εικόνας και των τιμίων λειψάνων του Αγίου Διονυσίου, πολιούχου της Αίγινας στην παραλία του νησιού και τους δρόμους του ιστορικού κέντρου, κορυφώθηκαν πριν από λίγο οι διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις.  Η μπάντα των Ναυτοπροσκόπων, εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων του νησιού, η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας "ΜΟΥΣΑ", εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της Αίγινας ακολούθησαν την λατρευτική πομπή.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί, Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, στο μητροπολιτικό ναό τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία. Τις εορταστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο βουλευτής κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων, μέλος της Επιτροπής Περιφερειών Ε.Ε. μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και πλήθος κόσμου. Η λατρευτική πομπή ολοκληρώθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αίγινας, όπου η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας παιάνισε τον εθνικό ύμνο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png