Βράβευση Μαθητών Γυμνασίου –Λυκείου της Αίγινας και Αγκιστρίου από την Ι. Μ. Αγίου Νεκταρίου.


Γράφει ο Νεκτάριος Λαβούτας
Παρουσία των Σεβ. Μητροπολιτών Ύδρας, κ. Εφραίμ και Κορέας κ. Αμβροσίου, έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση, με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας και των Γραμμάτων. Κατάμεστη η Αίθουσα εκδηλώσεων της Ι.Μ Αγίου Νεκταρίου από τους ιερείς, την καθηγουμένη της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου και της συνοδείας αυτής, τις τοπικές αρχές, τους εκπαιδευτικούς των νησιών Αίγινας και Αγκιστρίου, από μαθητές και πλήθος κόσμου. Η έναρξη της εκδήλωσης άρχισε με τον χαιρετισμό του Σεβ. κ. Εφραίμ που καλωσόρισε τον Σεβ. κ. Αμβρόσιο, τους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς.  

Κύριος ομιλητής  ο Σεβ. κ. Αμβρόσιος με θέμα "Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος και η ιεραποστολή" ακολούθησε συζήτηση, με ερωτήσεις του κοινού προς τον π. Αμβρόσιο. Στην συνέχεια, η βράβευση των αριστούχων μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου, Λυκείου Αίγινας και Αγκιστρίου από την Ι. Μ. Αγίου Νεκταρίου. Τέλος σε ζεστό κλήμα και με την συνοδεία φλογέρας από τον ταλαντούχο π. Νικόλαο Γαριφάλου, απολαύσαμε ένα δικό του τραγούδι, αφιερωμένο στην Ιεραποστολή της Κορέας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png