Ο εσπερινός της Αγάπης στον Άγιο Νεκτάριο.

Μέσα σε λαμπρό και αναστάσιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου ο εσπερινός της Αγάπης. Ο εσπερινός ξεκίνησε στις 6:30 το απόγευμα, ενώ λίγο νωρίτερα με λατρευτική πομπή έγινε η κάθοδος της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκτάριου από τη Μονή της Αγίας Τριάδας. Η ιδιαίτερη στιγμή το εσπερινού της Αγάπης είναι το Ευαγγέλιο, απόσπασμα από του κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο (κ΄,19-25) και διαβάζεται σε διάφορες γλώσσες του κόσμου. Λέγεται  εσπερινός της Αγάπης καθώς όλοι οι πιστοί ανεξαρτήτως εθνικότητας μπορούν να το παρακολουθήσουν, αφού το ευαγγέλιο διαβάζεται σε πολλές γλώσσες.

Τον εσπερινό παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρης Καραγιάννης και εκατοντάδες πιστοί από όλη την Αίγινα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png