"Τα μεγαλεία του Θεού στην Κορέα". Εκδήλωση του συλλόγου Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας.

Στη κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση που διοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολις Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης, καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Ιεραποστολής Ορθοδόξου Εκκλησίας της Κορέας. Εκ μέρους του συλλόγου την εκδήλωση συντόνισε ο κύριος Νεκτάριος Λαβούτας. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με συναυλία από τη φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου ΜΟΥΣΑ, με συνθέσεις κλασικών δημιουργών, υπό την διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αθανασοπούλου και συνεχίστηκε με ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κορέας και Έξαρχο Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιο με θέμα: "Τα μεγαλεία του Θεού στην Κορέα".

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κύριος Νίκος Οικονόμου, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Λευτέρης Πάλλης, μέλη του συλλόγου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, ο κλήρος του νησιού και πλήθος κόσμου.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png