Με κάθε λαμπρότητα ο πανηγυρικός εσπερινός στον ενοριακό ναό της Αγίας Βαρβάρας στον Μαραθώνα.

Με κάθε λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός στον ενοριακό ναό της Αγίας Βαρβάρας στον Μαραθώνα. Κάτοικοι του Μαραθώνα, αλλά και πιστοί από άλλες περιοχές της Αίγινας, επισκέφθηκαν τον ιερό ναό για να προσκυνήσουν την εικόνα και να παρακολουθήσουν τον εσπερινό και την αρτοκλασία.

Αύριο το πρωί θα τελεστεί ο ¨Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η περιφορά της εικόνας περιμετρικά το ναού. Οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το κέρασμα στο αρχονταρίκι του ναού, όπου λειτουργεί bazaar με χειροτεχνήματα για το οποίο έχουν φροντίσει τα μέλη του Ενοριακού Ταμείου Φιλανθρωπίας. Τέλος, ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις προκάλεσε η συνολική εικόνα του ναού, ο στολισμός, η καθαριότητα και η συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην ετοιμασία της γιορτής. Τον εσπερινό παρακολούθησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png