Η λιτάνευση της εικόνας και των τιμίων λειψάνων του Αγίου Διονυσίου στην παραλία της Αίγινας.

DSC 0074  agios dionisios

Με ηλιοφάνεια, αλλά χαμηλή θερμοκρασία, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η λιτανεία της εικόνας και των τιμίων λειψάνων του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου στην παραλία του νησιού. Την λατρευτική πομπή συνόδεψε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥ.Σ.Α. εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων του νησιού, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, καθώς και πιστοί που αψήφισαν το κρύο και ακολούθησαν την εικόνα και τον κλήρο.

Τις λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, Χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, στο μητροπολιτικό ναό της Αίγινας παρακολούθησε ο βουλευτής της περιφέρειάς μας κύριος Κώστας Κατσαφάδος, όπως επίσης ο κύριος Σπύρος Σπυρίδων, μέλος της Επιτροπής Περιφερειών Ε.Ε. ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και της Δημοτικής Αρχής. Στην λιτανεία συμμετείχαν επίσης δόκιμοι του Λιμενικού Σώματος που επισκέφθηκαν το νησί.

Δείτε φωτογραφίες από την λιτανεία εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png