Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η Δ' Στάση των Χαιρετισμών. Αύριο η δοξολογία για την 25 Μαρτίου.


Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στις ενορίες της Αίγινας ο εσπερινός για τον Ευαγγελισμό της Παναγίας και η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών.

Αύριο στις 10:30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας θα πραγματοποιηθεί δοξολογία και θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κ. Δημοσθένη Παπαλεονάρδο. Επίσης θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση από τον Δήμο Αίγινας του Υποπλοιάρχου Λ.Σ. κ. Αργύρη Φραγκούλη για το ήθος και τη γενναιότητα που επέδειξε, διασώζοντας μεγάλο αριθμό προσφύγων και μεταναστών κατά την διετία 2015-2016. Την βράβευση θα κάνει ο Δήμαρχος κύριος Δημήτρης  Μούρτζης.

Στην εκδήλωση της βράβευσης θα παραστούν επίσης, εκπροσωπώντας τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  κ. Παναγιώτη  Κουρουμπλή, οι κυρίες Μπατσαρά Δάφνη, Δ./ντρια Γραφείου  κ. ΥΝΑΝΠ  και Κωτσοπούλου Λούμη, ειδική Σύμβουλος Υπουργού.

Ο εκδηλώσεις που θα λάβουν πραγματοποιηθούν στην Μητρόπολη της Αίγινας, θα καλυφθούν ζωντανά από τη διαδικτυακή τηλεόραση του Aegina Portal.