Η γιορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων της Αίγινας


Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η γιορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων των ενοριών της Αίγινας. Στην κατάμεστη, από γονείς και συγγενείς των παιδιών αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητας, οι μαθητές των κατηχητικών σχολείων παρουσίασαν όμορφα σκετς, παραδοσιακούς χορούς, είπαν ποιήματα, ύμνους και τραγούδια από την νεανική χορωδία της Μητροπόλεως, υπό την καθοδήγηση του πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Νικολάου Γαρυφάλλου. Στη γιορτή συμμετείχε επίσης τμήμα εγχόρδων του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, υπό τη διεύθυνση της κυρίας Ελένης Αναστασοπούλου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα κατηχητικά σχολεία της Συνάξεως Αιγινητών Αγίων, του Μεσαγρού, του Μητροπολιτικού Ναού Αίγινας, του Κέντρου Νεότητας Αίγινας, του ενοριακού ναού Αγίας Βαρβάρας Μαραθώνα, της Κυψέλης, της Αγίας Τριάδας Βαθέος, του Αγίου Κρίσπου και της Πέρδικας.

Ο πατέρας Σάββας Ζέρβας μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, και ενημέρωσε τους γονείς για τις κατασκηνώσεις που θα λειτουργήσουν και φέτος στη Αίγινα από την Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Η γιορτή για τη λήξη των κατηχητικών ολοκληρώθηκε με κέρασμα και ένα ενθύμιο.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png