Το Άγιο Φως στην Αίγινα. Μετά από πολλά χρόνια έρχεται αυθημερόν στο νησί.

Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο λιμάνι της Αίγινας θα έχουμε την τιμή να υποδεχθούμε την έλευση του Αγίου Φωτός, που θα έρθει μετά από πολλά χρόνια αυθημερόν στο νησί μας. Ξεχωριστή ευλογία για την Αίγινα καθώς το Άγιος Φως θα έρθει αυθημερόν στο νησί από αντιπροσωπία νέων της Αίγινας, που θα βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Θα το παραλάβει από τον  Έξαρχο του Παναγίου Τάφου στην Ελλάδα και τον Υφυπουργό Εξωτερικών κύριο Θεόδωρο Κασσίμη που συμμετέχει στην αποστολή ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης. Η έλευση του Αγίου Φωτός θα πρέπει να αναμένεται κατά το χρονικό διάστημα 18.30 μ.μ. έως 19.30 μ.μ. στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λόγω των ειδικών συνθηκών, που η Ελληνική αποστολή αντιμετωπίζει κάθε χρόνο στα Ιεροσόλυμα. Η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Αίγινα θα πρέπει να αναμένεται, εάν όλα πάνε καλά, στις 20.35 μ.μ.
 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πλοιοκτήτες της Aegean Flying Dolphins για την ευγενική προσφορά τους στο νησί μας, καθώς θα διαθέσουν αφιλοκερδώς ιπτάμενο πλοίο της εταιρίας τους για να μεταφερθεί το Άγιο Φως στην Αίγινα. Κατά την άφιξη της θα αποδοθούν τιμές από εκπροσώπους του κλήρου και των τοπικών αρχών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png