Η λιτάνευση της Εικόνας και των Λειψάνων του Πολιούχου Αγίου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου.

Με τις καιρικές συνθήκες να βελτιώνονται τις τελευταίες ώρες, μετά τη χθεσινοβραδινή βροχή, η λιτάνευση της Εικόνας και των Λειψάνων του Πολιούχου Αγίου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου, πραγματοποιήθηκε κανονικά από τον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας σύμφωνα με το πρόγραμμα. Σήμερα το πρωί, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, στο μητροπολιτικό ναό της Αίγινας, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία και η Δοξολογία. Η λατρευτική πομπή ξεκίνησε Μητροπολιτικό Ναό και πέρασε από τις οδούς Κυβερνείου, Θωμαίδου, Ιουλίας Κάτσα και Λεωφόρο Δημοκρατίας στην παραλία του νησιού. Κατά τη διάρκεια της λιτανείας τελέσθηκαν δεήσεις.

Την λατρευτική πομπή συνόδεψε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, το τοπικό σύστημα ναυτοπροσκόπων, εκπαιδευτικοί και μαθητές των σχολείων του νησιού, εκπρόσωποι φορέων και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού και κάτοικοι της Αίγινας. Τις λατρευτικές εκδηλώσεις παρακολούθησε ο βουλευτής κύριος Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Δημήτρης Μούρτζης, μέλη της διοίκησης του Δήμου Αίγινας και της Δημοτικής Αρχής.

Δείτε φωτογραφίες από την λιτανεία εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png