Συγκέντρωση υλικών για τους πυροπαθείς και τρισάγιο για όσους χάθηκαν στις φωτιές. Δεν θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό γλέντι στην ενορία των Αιγινητών Αγίων.


Θέλοντας να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τον πόνο και την καταστροφή, η ενορία των Αιγινητών Αγίων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους κάτοικους και τους παραθεριστές της Αίγινας ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το παραδοσιακό γλέντι, αλλά τρισάγιο για όσους χάθηκαν στις φωτιές και συγκέντρωση υλικών για όσους έχουν ανάγκη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Λόγω των οδυνηρών γεγονότων που χαρακτηρίζει τις μέρες μας και τις καρδιές όλων μας, θα τιμήσουμε τη χορεία των Αιγινιτών μας Αγίων δεόμενοι υπέρ υγείας και αποκαταστάσεως των εν ζωή πληγέντων και υπέρ αναπαύσεως των αδικοχαμένων αδελφών μας.

Τη Δευτέρα το πρωί η Ενορία μας θα τελέσει Τρισάγιο για όλους εκείνους που χάθηκαν στις φωτιές.

Δεν θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι που είχε προγραμματιστεί για ανήμερα της Εορτής, αντίθετα από την παραμονή έως και ανήμερα την ώρα της Παρακλήσεως μπορείτε να φέρνετε στο χώρο του Ναού πακέτα βοήθειας τα οποία θα μεταφέρουμε στα αρμόδια σημεία για την συγκέντρωση και αποστολή τους.

Παρακαλώ για να γίνει σωστή δουλειά να συσκευάζονται μέσα σε κιβώτια ή κουτιά τα οποία θα αναγράφουν το περιεχόμενο τους.

1. Μωρομάντηλα
2. Πάνες
3. Παιδικά γάλατα και κονσέρβες
4. Αλοιφές εγκαυμάτων
5. Betadine ιώδιο, Fucidin
6. Γάζες
9. Είδη προσωπικής υγιεινής
10.Βιταμίνες
11.Μπισκότα
12.Μακαρόνια
13.Όσπρια
14.Ρύζια
15.Παιδικές τροφές
16.Τρόφιμα μακράς διαρκείας και ξηρά τροφή
17.Πλαστικά είδη μιας χρήσης
18.Είδη προσωπικής υγιεινής
Όχι πράγματα που χρειάζονται ψυγείο, όχι χρήματα!