Γιορτινή εκδήλωση στη Μητρόπολη της Αίγινας.


Η εορταστική καλοκαιρινή εκδήλωση του Μητροπολιτικού Ναού της Αίγινας, που όπως φαίνεται έχει γίνει ένας επιτυχημένος θεσμός, πραγματοποιήθηκε και φέτος. Έτσι χθες το βράδυ, στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Κοιμήσεων της Θεοτόκου, ο πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης χαιρέτησε με τη σύντομη ομιλία του μια σεμνή γιορτή, στην οποία προσήλθαν ενορίτες της εκκλησίας, αλλά και πολλοί παραθεριστές που βρήκαν ενδιαφέρουσα την εκδήλωση. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ τα καθίσματα που είχαν τοποθετηθεί για το σκοπό αυτό μπροστά από τον πρόναο, γέμισαν και η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή μιας ταινίας που παρουσίαζε τη ζωή ενός θαυματουργού αγίου, του Ιάκωβου Τσαλίκη.

Μετά το τέλος της προβολής ακολούθησαν παραδοσιακή μουσική και χοροί, ενώ στο χώρο υπήρχαν και κεράσματα για τα οποία είχαν φροντίσει οι κυρίες της ενορίας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πατέρας Νικόλαος Γαρυφάλλου, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης και εκατοντάδες κάτοικοι και παραθεριστές της Αίγινας. Η εκδήλωση διήρκεσε μέχρι τις δώδεκα τα μεσάνυχτα και όλοι ευχήθηκαν να πραγματοποιηθεί και το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png