Η δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου στον μητροπολιτικό ναό της Αίγινας.


Η καθιερωμένη δοξολογία για την 28η Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος του Δήμου Αίγινας, τελέσθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας μετά την ολοκλήρωση της Θείας Λειτουργίας. Την δοξολογία παρακολούθησαν σημαιοφόροι και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του νησιού, καθώς και οι εκπρόσωποι φορέων και αθλητικών σωματείων της Αίγινας.

Τη δοξολογία για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρακολούθησαν ο Δήμαρχος του νησιού κύριος Δημήτρης Μούρτζης, η βουλευτής κυρία Γεωργία Γεννιά, ο αντιδήμαρχος κύριος Βαγγέλης Δέδες, η πρόεδρος της ΚΕΔΕ κυρία Καίτη Σαλπέα, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Φίλιππος Τζίτζης, ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, πρώην βουλευτής κύριος Δημήτρης Καρύδης, και ο πρόεδρος του φορέα των ξενοδόχων της Αίγινας κύριος Σταύρος Καλαμάκης. Επίσης, διοικητές και οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, συλλόγων και δημόσιων υπηρεσιών του νησιού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png