Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στην Αγία Παρασκευή.


Με μεγάλη προσέλευση πιστών τελέσθηκε χθες το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός, με τον οποίο ξεκίνησαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στον Μεριστό. Οι πιστοί προσκύνησαν το Τίμιο Λείψανο και την εικόνα της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την αρτοκλασία οι πιστοί ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας και του Τιμίου Λειψάνου. Στο Λεούσειο Ίδρυμα και έγινε δέηση. Τις εορταστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο πρόσφατα εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ στην περιφέρειά μας κύριος Νικόλαος Μανωλάκος, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο νέος δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας και πρόσφατα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Καραγιάννης.

Σήμερα το πρωί τελέσθηκε ο όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία, ενώ το απόγευμα στις 19:00 ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και παράκληση στην Αγία Παρασκευή.  Αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου ο όρθρος και Θεία Λειτουργία της Εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και προσκύνημα του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος, στις 19:00 εσπερινός και παράκληση στον Άγιο Παντελεήμονα, επίσης στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής.