Με κάθε λαμπρότητα τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στην Αγία Παρασκευή.


Με μεγάλη προσέλευση πιστών τελέσθηκε χθες το απόγευμα ο πανηγυρικός εσπερινός, με τον οποίο ξεκίνησαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στον Μεριστό. Οι πιστοί προσκύνησαν το Τίμιο Λείψανο και την εικόνα της Αγίας Παρασκευής.

Μετά την αρτοκλασία οι πιστοί ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας και του Τιμίου Λειψάνου. Στο Λεούσειο Ίδρυμα και έγινε δέηση. Τις εορταστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο πρόσφατα εκλεγμένος βουλευτής της ΝΔ στην περιφέρειά μας κύριος Νικόλαος Μανωλάκος, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης, ο νέος δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας και πρόσφατα εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Καραγιάννης.

Σήμερα το πρωί τελέσθηκε ο όρθρος και η πανηγυρική θεία λειτουργία, ενώ το απόγευμα στις 19:00 ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και παράκληση στην Αγία Παρασκευή.  Αύριο Σάββατο 27 Ιουλίου ο όρθρος και Θεία Λειτουργία της Εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και προσκύνημα του Τιμίου Λειψάνου του Αγίου Παντελεήμονος, στις 19:00 εσπερινός και παράκληση στον Άγιο Παντελεήμονα, επίσης στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png