Εκοιμήθη εν Κυρίω η Σεβαστή μας προ-Ηγουμένη Θεοδοσία Μοναχή.


Γράφει ο Νεκτάριος Λαβούτας
Εκοιμήθη εν Κυρίω η Σεβαστή μας προ-Ηγούμενη Θεοδοσία Μοναχή σήμερα Σάββατο 11:15.  Η μακαριστή Γερόντισσα Θεοδοσία διετέλεσε για 15 χρόνια ακάματης πνευματικής διακονίας, ως Καθηγουμένη της Ι.Μ. Αγίου Νεκταρίου –Αγίας Τριάδος και τον Αύγουστο του 2019 υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους υγείας.

Σημαντική η συνεισφορά της σε όλους τους τομείς της διακονίας της, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον πρέπει να δοθεί στη φιλανθρωπικό της έργο στα ιδρύματα του νησιού μας, όπως το Νοσοκομείο Αιγίνης ο Άγιος Διονύσιος, το Λεούσειο Ίδρυμα, τις Κατασκηνώσεις της Ι. Μητροπόλεώς μας, καθώς και σε πολλές άλλες περιπτώσεις μεμονωμένων οικογενειών και ανθρώπων που της ζητήθηκε η αρωγή της.  

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή 15η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Εφραίμ .

Με ευγνωμοσύνη της ευχόμαστε « Καλό Παράδεισο» και την παρακαλούμε να μεσιτεύει πλέον μαζί με τους Αγίους του νησιού μας, για το καλό όλων μας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png