Δεν θα λειτουργήσει το καλοκαίρι η κατασκήνωση για τα παιδιά του δημοτικού. Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσει για νέους του γυμνασίου και του λυκείου.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης, σχετικά με την λειτουργία των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Αίγινας "Ο Άγιος Νεκτάριος", εξαιτίας των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, η κατασκήνωση δεν θα λειτουργήσει φέτος για τα παιδιά του δημοτικού, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσει για νέους του γυμνασίου και του λυκείου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:
 
"Διά του παρόντος ενημερώνουμε τα παιδιά των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως μας, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες αυτών, ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων και των ειδικών συνθηκών που ισχύουν εξ αιτίας της πανδημίας covid - 19, δεν καθίσταται δυνατή η λειτουργία τωεν Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων Αιγίνης "Ο Άγιος Νεκτάριος" κατά το φετινό θέρος 2020, δια τους μαθητάς του Δημοτικού.
 
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις νέες κυβερνητικές οδηγίες που θα προκύψουν, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο λειτουργίας μόνο των περιόδων Γυμνασίου - Λυκείου κατά τον μήνα Ιούλιο και μόνο για νέους και νέες κατοίκους της Ιεράς Μητροπόλεως.
 
Διά πάσαν θετικήν εξέλιξιν θα ενημερωθείτε εγκαίρως διά νέας σχετικής ανακοινώσεως".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png