Συγκινητική η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ για τον Άγιο Νεκτάριο. Δέηση για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στην πανδημία.


Συγκινητική ήταν η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ για τον Άγιο Νεκτάριο. Φανερά συγκινημένος και ο ίδιος μίλησε με τον εμπνευσμένο λόγο του στις καρδιές των πιστών που παρακολούθησαν την ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας από το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Η δεύτερη μέρα των λατρευτικών τελετών στον Μεγάλο Ναό του Αγίου Νεκταρίου ολοκληρώθηκε με Δέηση  προς τον Άγιο Νεκτάριο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στην πανδημία. 

Από το Podcasting Feed στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. ΕφραίμΑπό το Podcasting Feedστο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Δέηση στον Άγιο Νεκτάριο.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά της ηγουμένη Τιμοθέη για την άδεια που μας παρείχε ώστε να μεταδώσουμε τις ακολουθίες και τον κ. Παναγιώτη Κλήμη για την ρύθμιση του ήχου και την τεχνική υποστήριξη της ζωντανής μετάδοσης.