Συγκινητική η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Εφραίμ για τον Άγιο Νεκτάριο. Δέηση για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στην πανδημία.


Συγκινητική ήταν η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ για τον Άγιο Νεκτάριο. Φανερά συγκινημένος και ο ίδιος μίλησε με τον εμπνευσμένο λόγο του στις καρδιές των πιστών που παρακολούθησαν την ακολουθία του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας από το ραδιόφωνο του Aegina Portal. Η δεύτερη μέρα των λατρευτικών τελετών στον Μεγάλο Ναό του Αγίου Νεκταρίου ολοκληρώθηκε με Δέηση  προς τον Άγιο Νεκτάριο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που εργάζονται στην πανδημία. 

Από το Podcasting Feed στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Η ομιλία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ



Από το Podcasting Feedστο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και η Δέηση στον Άγιο Νεκτάριο.



Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά της ηγουμένη Τιμοθέη για την άδεια που μας παρείχε ώστε να μεταδώσουμε τις ακολουθίες και τον κ. Παναγιώτη Κλήμη για την ρύθμιση του ήχου και την τεχνική υποστήριξη της ζωντανής μετάδοσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png