Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών δημοτικού, στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.

Δελτίο Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατασκηνωτική περίοδος των Κοριτσιών Δημοτικού από 16 ως 23 Ιουλίου στην πευκόφυτη πλαγιά του Τούρλου Αιγίνης, όπου οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης. Μέσα σε ένα κλίμα δύσκολο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης του ως άνω ιού, βιώθηκε με την ευλογία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ και την προσφορά της Ιεράς Μονής του Αγίου Νεκταρίου, προστάτου της Μητροπόλεώς μας, η κατασκηνωτική ζωή και εμπειρία.
Το σύνθημα της κατασκηνωτικής περιόδου ήταν: «Ἐν ἐλευθερίᾳ ἐκλήθημεν». Όλες οι αγιογραφικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατέληγαν στο ίδιο ρητό: «Ὄντως ἐλεύθεροι ἐσμέν».
Με πρότυπο τους Νεομάρτυρες και τους Ήρωες της Επαναστάσεως του 1821, οι νέες της Μητροπόλεως μας έλαβαν το ουσιαστικό μήνυμα της ελευθερίας και θαύμασαν την βαθιά πίστη και την αφοσίωση των σπουδαίων προγόνων μας.
Ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο των κατασκηνώσεων Πανοσ. Αρχιμ. Αμφιλόχιο Γελαδάκη, τον Αιδεσ. Πρωτ. Νεκτάριο Κουκούλη και το επιτελείο του, την Αρχηγό – Εκπαιδευτικό κ. Ευσταθία Παπασταύρου, την Υπαρχηγό κ. Μαρία Καραμάνη και τις βοηθούς τους Σταματίνα Πέππα και Αλεξία Ζαφειράκη.
Τέλος ευχαριστούμε τα ακούραστα στελέχη, τις ομαδάρχισσες: Κατερίνα Ζαφειράκη, Δέσποινα Τσινάλη, Δήμητρα Καραμάνη, Μαρία Ζαφειράκη, Κατερίνα Βραΐλα, Γεωργία Τσατσαρού, Έφη Παπαζαχαρία, Νεκταρία Λαλαούνη, Δέσποινα Κόνιαρη, Χριστούλα Σχοινά, Αλεξάνδρα Πολίτη, Μαρία Βραΐλα, Θεοφανία Μπάζου, Αντωνίνα Φιλιππίδη, Αναστασία Καλτσίδη, Αγγελική Ζαφειράκη, Χριστιάνα Πλοιαρχοπούλου, Σοφία Φιλιππίδη, Ευαγγελία Μανιατίδη, Μαγδαληνή Βιλαΐτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png