Η χειροτονία του Ιωάννη Καρπασινού σε διάκονο, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

 
Στον ναό του Αγίου Νεκταρίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η χειροτονία του Ιωάννη Καρπασινού σε διάκονο, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ. Συγκινητική η στιγμή κατά την οποία ο π. Ιωάννηw Καρπασινός, πτυχιούχος της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών,  ευχαρίστησε τους γονείς, την διακόνισσα Βασιλική, τον πνευματικό του πατέρα π. Νεκτάριο Καλλύβα και όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν.

Ακολούθησε η ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ, ο οποίος ευχήθηκε στον νέο διάκονο π. Ιωάννη, να έχει δύναμη στην νέα του ιερατική πορεία και να αξιωθεί της Θεοκοινωνίας. Παράλληλα, τόνισε την αξία της ιεροσύνης  σύμφωνα με τους λόγους του Οσίου Θεόγνωστου.
 
Τέλος, ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Οικονόμο τον π. Στυλιανό Κουτσούκον, "αεικίνητο εφημέριο και άριστον οικογενειάρχη".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png