Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου και προσκύνημα στην Μητρόπολη της Αίγινας.


Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του Μητροπολιτικού ναού της Αίγινας, το διάστημα 11:00- 11:30 το πρωί της 9ης Νοεμβρίου, θα γίνει η κάθοδος της Τιμίας Κάρας του Αγίου Νεκταρίου με αυτοκίνητο, που θα την μεταφέρει στην Μητρόπολη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Το προσκύνημα της Αγίας Κάρας από τους πιστούς, θα γίνει σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, αναφέρει η ανακοίνωση του Μητροπολιτικού ναού της Αίγινας.

Το διάστημα από τις 12:00 μέχρι 16:00 θα τελεστούν στην Μητρόπολη ο παρακλητικός κανόνας, τα μεγαλυνάρια, ο εσπερινός και τα εγκώμια του Αγίου Νεκταρίου. Οι ιερές ακολουθίες θα μεταδοθούν ζωντανά από το ραδιόφωνο του Aegina Portal.

Η αναχώρηση της Αγίας Κάρας και η επιστροφή της Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος θα γίνει στις 16:15 το απόγευμα.

Όπως είναι γνωστό φέτος κατά την ημέρα του εορτασμού του Αγίου Νεκταρίου δεν θα τελεστεί η μεγάλη λιτανεία στην παραλία και στο κέντρο της Αίγινας, λόγω της εφαρμογής των μέτρων για την πανδημία.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png