Το πρόγραμμα του εορτασμού του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου. Δεν θα πραγματοποιηθεί η λιτανεία.


Από τη Μητρόπολη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για τον εορτασμό του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου. Όπως έγινε γνωστό λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν για την πανδημία, δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη λιτανεία στην παραλία και στο κέντρο της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το πρόγραμμα του εορτασμού είναι το ακόλουθο:


Την Πέμπτη 16/12, ώρα 18:30: Έναρξις του Μ. Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ Εφραίμ και με την συμμετοχή του Ι. Κλήρου και του λαού. Προσκύνησις Τιμίου Λειψάνου του Αγίου.

Την Παρασκευή 17/12 (Αγίου Διονυσίου, Πρώτου Πολιούχου Αιγίνης). Ώρα 7:00-10:30 Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.κ Εφραίμ. Λόγω των ισχυόντων μέτρων και κατόπιν εντολής, δεν θα τελεστεί η καθιερωμένη Λιτανεία.

Το απόγευμα, ώρα 16:30 έναρξις της Ακολουθίας του Εσπερινού, στη συνέχεια η Παράκλησις εις τον Άγιον Διονύσιον και τα Εγκώμια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png