Δοξολογία στην Μητρόπολη για τον εορτασμό του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου.


Ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ.Εφραίμ, τελέστηκε σήμερα το πρωί στην Μητρόπολη της Αίγινας που πανηγυρίζει, ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Διονυσίου. Ακολούθησε η Δοξολογία και μικρή λιτάνευση της εικόνας και των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου Διονυσίου περιμετρικά του Μητροπολιτικού Ναού, με τη συμμετοχή των σημαιοφόρων από τα σχολεία του νησιού και των ιερέων.


Τις εορταστικές εκδηλώσεις όπου συμμετείχε η φιλαρμονική του Μουσικού Συλλόγου Αίγινας ΜΟΥΣΑ, παρακολούθησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κώστας Κατσαφάδος, οι βουλευτές της Α' Πειραιώς και Νήσων κ. Νόνη Δούνια και Νικόλαος Μανωλάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αίγινας κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο Λιμενάρχης κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png