Με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, θα τελεστεί αύριο η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Αίγινας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιερατείας Αιγίνης, αύριο 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Θεοφανείων, θα τελεστεί στις 11:15 π.μ. η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, με την τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

"Η Αρχιερατεία Αιγίνης ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022, εορτή των Θεοφανείων, θα τελεσθεί ο Όρθρος, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού σε όλους τους ναούς της πόλεως Αιγίνης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτανεία από τον Μητροπολιτικό Ναό προς τον Λιμένα όπου περί ώρα 11:15 π.μ., θα τελεσθεί κατά το έθος, η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο αγιασμός των υδάτων, τηρουμένων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας (αποστάσεις, μάσκες προστασίας κλπ) για τη δημόσια υγεία από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png