Η δοξολογία στην Μητρόπολη για την επέτειο άφιξης και ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα.

 
Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας τελέστηκε σήμερα το πρωί η δοξολογία, στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια στην Αίγινα, στην οποία παρέστησαν οι σημαιοφόροι των σχολείων της Αίγινας. Τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Αίγινας κ. Γιώργος Μπήτρος.


Στην δοξολογία παρευρέθηκαν ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Κατδαφάδος ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Νίκος Πτερούδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, Σπύρος Σπυρίδων, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, οι αντιδήμαρχοι κ. Αντώνης Μούρτζης, Δημήτρης Καραγιάννης, Μαίρη Κουκούλη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αντώνης Ντελής, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης, ο διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Αίγινας κ. Θανάσης Καραγιάννης, ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύργης Φραγκούλης, ο διοικητής της Ναυτικής Βάσης του Τούρλου κ. Κυριάκος Κλώνος, ο κ. Γιώργος Τσατήρης μέλος του Δικτύου Πόλεων Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρόεδρος της Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Αίγινας κ. Γιώργος Καλόφωνος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png