Με θρησκευτική λαμπρότητα τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στην Αγία Παρασκευή.


Με θρησκευτική λαμπρότητα τελέσθηκε σήμερα το απόγευμα, ο πανηγυρικός εσπερινός στην Αγία Παρασκευή, στην περιοχή του Μεριστού. Οι πιστοί προσκύνησαν το Τίμιο Λείψανο και την εικόνα της Αγίας Παρασκευής. Μετά την αρτοκλασία οι πιστοί ακολούθησαν την περιφορά της εικόνας και του Τιμίου Λειψάνου.


Τις εορταστικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο βουλευτής της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νικόλαος Μανωλάκος, ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φίλιππος Τζίτζης και πλήθος πιστών.

Αύριο Τρίτη 26 Ιουλίου το πρωί, θα τελεσθεί ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ το απόγευμα στις 19:00 ο εσπερινός της εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και παράκληση στην Αγία Παρασκευή.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου το πρωί, στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της Εορτής του Αγίου Παντελεήμονος και προσκύνημα του Τιμίου Λειψάνου, στις 19:00 εσπερινός και παράκληση στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κατά την διάρκεια του εορταστικού τριημέρου, ο Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής θα παραμείνει ανοικτός ολόκληρο το 24ωρο για το προσκύνημα των πιστών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png