Με λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στην "Αγία Σωτήρα", στους Αγίους. Τα πλοία "Αχαιός", "Posidon Hellas" και "Αντιγόνη" απέδωσαν τιμές.

 
Με θρησκευτική λαμπρότητα, παρουσία του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδου και πλήθους πιστών, τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στους Αγίους, ο πανηγυρικός εσπερινός στο εκκλησάκι της "Αγίας Σωτήρας".


Εντυπωσιακή ήταν η απόδοση τιμών, από τα πλοία "Αχαιός", "Posidon Hellas" και "Αντιγόνη", τους κυβερνήτες και τα πληρώματά τους, που προσέγγισαν κοντά στην παραλία με συριγμούς και καπνογόνα.
 
Στολισμένο με πολύχρωμα σημαιάκια, κατάλευκο, με τον καμβά της θάλασσας να ξεδιπλώνεται πίσω του, στο γραφικό ξωκκλήσι τελέστηκε ο εσπερινός και η αρτοκλασία για τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού, που τιμά αύριο η εκκλησία μας. Το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
 
Τις λατρευτικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος και πλήθος πιστών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png