Με λαμπρότητα τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στην "Αγία Σωτήρα", στους Αγίους. Τα πλοία "Αχαιός", "Posidon Hellas" και "Αντιγόνη" απέδωσαν τιμές.

 
Με θρησκευτική λαμπρότητα, παρουσία του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδου και πλήθους πιστών, τελέστηκε σήμερα το απόγευμα στους Αγίους, ο πανηγυρικός εσπερινός στο εκκλησάκι της "Αγίας Σωτήρας".


Εντυπωσιακή ήταν η απόδοση τιμών, από τα πλοία "Αχαιός", "Posidon Hellas" και "Αντιγόνη", τους κυβερνήτες και τα πληρώματά τους, που προσέγγισαν κοντά στην παραλία με συριγμούς και καπνογόνα.
 
Στολισμένο με πολύχρωμα σημαιάκια, κατάλευκο, με τον καμβά της θάλασσας να ξεδιπλώνεται πίσω του, στο γραφικό ξωκκλήσι τελέστηκε ο εσπερινός και η αρτοκλασία για τον εορτασμό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος Χριστού, που τιμά αύριο η εκκλησία μας. Το πρωί θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.
 
Τις λατρευτικές εκδηλώσεις παρακολούθησαν ο Υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος και πλήθος πιστών.