Η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση, στο προαύλιο της Μητρόπολης της Αίγινας.

 
Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, η καθιερωμένη, καλοκαιρινή εκδήλωση στο προαύλιο της Μητρόπολης της Αίγινας, όπου παρουσιάστηκε από τον εφημέριο του ναού πατέρα Εμμανουήλ Γιαννούλη ομιλία και εικονοποιημένο video με τίτλο: "Ο Καποδίστριας στην Αίγινα. Κυβερνητικό του έργο".

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Μουσικός Σύλλογος "Εστουδιαντίνα" οι μουσικοί του οποίου έπαιξαν και τραγούδησαν εικοσιένα παραδοσιακά τραγούδια, κάποια από τα οποία μικρασιάτικα, μία συμβολή στον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την καταστροφή του 1922. Τέλος προσφέρθηκαν αναψυκτικά, γλυκά και εδέσματα, για τα οποία φρόντισαν οι κυρίες της ενορίας.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης, η αντιδήμαρχος κ. Μαίρη Κουκούλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης και Αντώνης Ντελής, ο σύμβουλος της Κοινότητας Αίγινας κ. Νίκος Αλεξίου και πλήθος κόσμου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png