Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, κτητορικό μνημόσυνο και ομιλίες στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Παχειάς Ράχης.

 
Με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης  κ. Εφραίμ, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στην Παχειά Ράχη, οι λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις, για την επέτειο των 400 χρόνων από την Κοίμηση του Αγίου Διονυσίου Επισκόπου Αιγίνης.


Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε κτητορικό μνημόσυνο και ομιλίες από τον κ. Γιώργο Μπήτρο με θέμα: "Η παρουσία και η τιμή του Αγίου Διονυσίου στην Αίγινα" και του κ. Ιωάννη Δέδε με θέμα: "Ματιές εις ναοδομικές ιδιαιτερότητες του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Παχείας Ράχης". Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε εόρτιο κέρασμα.


Παρέστησαν η πρόεδρος του τοπικού συλλόγου "Το Ελλάνιον Όρος"  κ. Βίλμα Σινάνογλου, ο κ. Γιώργος Καλόφωνος πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Καποδιστριακής Βιβλιοθήκης Αίγινας και πλήθος πιστών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png
Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png